آهن کشی نمای ساختمان جلوی خطرات احتمالی ریزش نما بر سر عابران پیاده را می گیرد. شاسی کشی نمای ساختمان باعث افزایش مقاومت ساختمان به رطوبت و شرایط جوی می شود و با این کار جلوی فرسوده شدن ساختمان را می گیرد. هماهنگی رفتار مصالح در مقابل تغییرات دمایی سال هاست که اجرای نما در داخل و خارج ساختمان توسط افراد فاقد آموزش های لازم با ملات ماسه و سیمان صورت می گیرد که جدای از تحمیل وزن بالایی به ساختمان که با توجه به اهمیت مقاوم بودن ساختمان ها در برابر نیروی زلزله و رابطه مستقیم نیروی جانبی زلزله با وزن ساختمان ها با توجه به متفاوت بودن ضریب انتقال حرارتی و همچنین متفاوت بودن میزان انبساط و انقباض بخش ملات پشت سنگ یا سرامیک و … و سرامیک اشاره دارد که ما در اینجا به شرح آن می پردازیم. نمای ساختمان اولین سد دفاعی در برابر رطوبت و حرارت است. در برابر شرایط آب و هوایی گوناگون مقاومت بسیار بالایی دارد. اگر سری به مراکز تجاری موفق، مجموعههای مسکونی مدرن و مراکز تفریحی امروزی بزنید، همه جا و بیهیچ استثنایی، رد پای شرکتهای صاحب نام این صنعت در میان است. This c on te nt has been do ne with the help of behsaznama Content Generator Demover sion!
نمای خشک مدرن
این نوع سرامیک نسبت به سرامیک های دیگر مقاومت و دوام بیشتری دارد. از این رو طراحان و مالکان ساختمان سعی می کنند تا بهترین نوع سرامیک برای نمای ساختمان را به کار ببرند. البته اگر سازه از نوع اسکلت فلزی باشد می توان بدون نصب دستک اقدام به شاسی کشی کرد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی در حوزه ساختمان سازی، از طرح های متنوعی می توان برای اجرای زیرسازی نما استفاده کرد. سرامیک پس از نصب روی دیوار ساختمان هم ممکن است در سرما و گرما دچار انبساط و انقباض گردد و از دیوار سازه جدا شود. چرا واشر برای پیچ رولپلاک سرامیک بکار میرود؟ معمولا از این رولپلاک وقتی پشت نما استحکام بالایی ندارد و یا نما از نوع کامپوزیت و یا آجری هست کاربرد دارد. یکی از مهم ترین مراحل اجرای نمای ساختمان که بر کیفیت و ماندگاری نما تاثیر به سزایی دارد اجرای آهن کشی نما می باشد.
نحوه اجرای نمای سنگ خشک
به عنوان مثال ، یکی از معایب این نما عدم تنوع رنگی آن است. یکی دیگر از انواع نمای خشک، روکش فلزی کامپوزیت آلومینیوم (ACP) نام دارد. در نماهای سنگی و سیمانی علاوه بر میلگرد از روکش رایتس نیز برای افزایش کیفیت نهایی کار استفاده می شود. مانند روش نمایان در این روش نیز باید ابتدا نقشه های کارگاهی بر اساس وضع موجود تهیه و زیر سازی فلزی انجام پذیرد. در این مرحله با انجام ریسمان کشی تمام برآمدگی های حاصل پیاده سازی و با انجام تمام نکات اصولی تراز بندی می شوند. نکته مهمی که باید در شاسی کشی در نظر گرفت این است که شاسی کشی اصولی نتیجه انجام تمام مراحل صحیح در پیاده سازی ترازها است. زیرا شاسی کشی در متریال های مختلف با یکدیگر متفاوت است. هیچ گونه خطایی در مرحله شاسی کشی نمای ساختمان جایز نیست، زیرا باعث کج و معوج شدن نما و ریزش آن می شود. چون این مرحله بخش زیرسازی را شکل می دهد و در نهایت نمای ساختمان بر روی آن اجرا می شود. نحوه اجرای نمای خشک دارای مراحل و لایه های مختلفی است که اولین لایه آن زیرسازی و شاسی کشی است که با استفاده از پروفیل و شاسی های فلزی و انواع مختلف پیچ و پرچ انجام میشود و در واقع نگهدارنده وزن نما این پروفیل ها و قاب های فلزی هستند که به سازه اصلی ساختمان متصل شدهاند و نحوه عملکرد آنها براساس دیتیل اجرایی نمای خشک متغیر است.
برای ایجاد منحنی در نمای ساختمان از پروفیل های آهنی برای شاسی کشی آن بهره می گیرند. در این مرحله بعد از شناسایی نوع سازه دستک های شاسی کشی بر روی متریال بتن نصب می شود. نوع جنس سنگ، ضخامت و کیفیت سنگ ها از جمله مواردی هستند که در هنگام نصب سنگ نما باید بررسی شوند. پس از ایجاد طرح، عملیات آهن کشی نمای ساختمان اجرا می شود که این بخش باید اصولی و طبق استانداردهای روز دنیا انجام گردد تا از ریزش و یا تخریب آن به هنگام وقوع زلزله جلوگیری شود. زیرسازی نمای ساختمان اگر اصولی و درست انجام شود، حتی در برابر زلزله هم مقاومت نشان می دهد. نکته حائز اهمیت این است که اجرای یک زیرسازی خوب و بی نقص، نمای ساختمان را از رطوبت و زلزله در امان نگاه می دارد. همچنین محل اتصالات و محل جوش در نقشه برای دقت بیشتر معین می گردد. نمای خشک ساختمان بر اساس نوع اتصالات به دو دسته تقسیم میشود،مشهود و نامشهود بستهایی که برای نگهداری در سیستم نمای خشک مشهود استفاده میشود، از بیرون قابل مشاهده است. پیچ کردن این سنگ ها بعد از بازبینی و چکش خواری شناسایی گردیده و در بالا فعالیت قرار قطعات نمای خشک میگیرند. Th is content h as been done by behsaznama Content Gen erat or DEMO!