نحوه اجرای نمای خشک دارای مراحل و لایه های مختلفی است که اولین لایه آن زیرسازی و شاسی کشی است که با استفاده از پروفیل و شاسی های فلزی و انواع مختلف پیچ و پرچ انجام میشود و در واقع نگهدارنده وزن نما این پروفیل ها و قاب های فلزی هستند که به سازه اصلی ساختمان متصل شدهاند و نحوه عملکرد آنها براساس دیتیل اجرایی نمای خشک متغیر است. به طور کلی انواع مختلفی از متریال ها را می توان با کمک روش اجرای نمای خشک نصب نمود که نحوه نصب بسته به دیتیل اجرای نمای خشک و همینطور نوع مصالح متفاوت خواهد بود. در طرف مقابل برخی از انواع پرده ها به گونه ای هستند که باید آنها را یک مرتبه به کمک اتو با حرارت متوسط اتو کرده، سپس اقدام به نصب کردن آنها نمود. با توجه به باربر بودن کرسی، ترکیب این بار قابلتوجه و آن ناشاقولی، لنگری حول پاشنه کرسی ایجاد میکند که بخشی از ظرفیت باربری آن دیوار به این شکل تلف خواهد شد. از جمله نماهایی هستند که پرطرفدار هستند اما به لحاظ مدرن بودن این نوع نماها باید در انتخاب مجری از میان شرکت های اجرای نمای خشک ساختمان دقت کرد. Art ic le has been cre ated with the he lp of GSA Co nten t Generator DE MO!
چرا نمای خشک من بهتر از شماست
برای اجرای نمای خشک دست شما در انتخاب مصالح باز است و می توانید هر نوع مصالحی که قابل استفاده برای نمای داخلی و خارجی ساختمان است را در هر ابعادی و از ضخامت پنج میلیمتر تا 50 میلیمتر استفاده کنید. هدف اصلی این گروه، طراحی به روز و خلاقانه در عرصه معماری و طراحی داخلی است. نمای خشک متشکل از لایه های متعددی است که شامل پوسته بیرونی، فضای داخلی تهویه پذیر، لایه عایق حرارتی و دیواره داخلی ساختمان است. فضایی که بین لایه عایق حرارتی و لایه رویی نما وجود دارد و اصطلاحا به آن فضای تهویه نیز می گویند حکم لایه ضد رطوبتی را داشته و مانع از انتقال رطوبت به بدنه ساختمان می شود. چرا که اگر هنگام نصب نما پیچ و رولپلاک انجام شود به لحاظ زمان نیز صرفه جویی میشود. یکی دیگر از مسائلی که در سیستمهای سنتی معمولاً دیده میشود، به وجود آمدن شکافهای غیر همسطح میباشد که بعد از دوغاب ریزی بدلیل جابجایی سنگ و غیره و خارج شدن از میزان کاری اولیه صورت میگیرد و معمولاً هم بدون خراب کردن قابل اصلاح نیست ولی در روشهای اجرای خشک بدلیل آنکه در اجرا از مواد سخت شونده (ملات) استفاده نمیشود، میتوان در موقع اجرا و حتی پس از تمام شدن کار به سادگی نسبت به میزان کاری خطاهای احتمالی حتی در حد میلی متر اقدام نمود و حتی طی سالیان بعد از استفاده نیز امکان جابجایی و اصلاح تک تک سنگها یا سرامیکها و…
سیستم نمای خشک غیر نمایان: در سیستم نمای خشک نامشهود یا غیرنمایان بعد از نصب نما بست های مورد استفاده مشاهده نمی شوند. اگر در قسمت هایی از پرده لکه های سمج مشاهده کردید، می توانید مقداری کرم اصلاح روی آنها بکشید و بعد با یک برس نرم آنها را طراح و مجری نمای خشک تمیز کنید. اگر ديوار در اين حالت باشد شما ميزان بسيار کمتري از مصالح نماي خشک استفاده مي کنيد. برای مناطق بارانی و سرد پیشنهاد ما به شما این است که از آجرهای نسوز برای نمای آجری مدرن یا سنتی خود استفاده کنید. سرعت اجرا در نمای خشک بیشتر از روش سنتی است. وزن نما در اجرای نمای خشک نسبت به روش سنتی بسیار سبک تر است. عمر مفید نما در این روش از روش سنتی بیشتر است. بازسازی نمای خشک آسان تر از روش سنتی است و امکان تعویض تایل ها وجود دارد. دانش نهفته در تولید که شامل گونه های اکسترودی و پرسی بکمک دستگاههای پیشرفته است نام سرامیک خشک را برای آن برازنده نموده و عدم جذب رطوبت توسط این پانلها و امکان حذف ملات باعث شده بدون کوچکترین مشکل بتوان آنها را در ارتفاعهای زیاد و برجهای چندین طبقه با توجه به محاسبات سازهای به کاربست؛ اما نکته مهم در اینجا به خدمت گرفتن افراد متخصص و کاردان است تا مشکلات عدیدهای چون عدم زیبایی، عدم مقاومت کافی سرامیک، جدا شدگی، عدم عایق بودن، هدر رفت سرمایه، صرف زمان طولانی و…
در این روش امکان عایق کاری حرارتی و صوتی فراهم است. در صورت نیاز به باز کردن قسمتی از نما و اجرای مجدد آن، این امر به سهولت قابل انجام است و حتی این امکان وجود دارد که نمای ساختمانی به طور کامل باز و جمع آوری شود و در جای دیگری مجدداً این نما اجرا شود. بدون شک در سفر کاری خسته از یک روز شلوغ و انجام ماموریت و کار متعدد به محل اقامت خود برمیگردید. سنگ به دو صورت تر (با ملات) و خشک (بدون ملات) در نمای ساختمان نصب میگردد. تفاوت اصلی نمای خشک با نمای ملاتی، در نوع اتصال مصالح نما به سازه ساختمان است. توجه کنید که لایه عایق حرارتی با چسب و همینطور اتصالات مکانیکی به صورت جداگانه به بدنه ساختمان اتصال پیدا می کند. عایق حرارتی: با استفاده از چسب و یا اتصالات مکانیکی به بدنه اصلی و یا دیوار اصلی ساختمان متصل می شود. با خانه طرح در بررسی این پروژه همراه باشید . البته می توان در خانه هم این کار را کرد. This po st w as c re ated with GSA Content G enerator D emov ersion!