البته استفاده از این نما تنها به بخش بیرونی ساختمان محدود نبوده و امکان استفاده از آن در نماسازی داخلی نیز رایج می باشد. در این روش جهت اتصال مصالح ساختمانی به نما، از چسب های مخصوص استفاده میشود. در این سیستم برخلاف نمای خشک نمایان، بست های مورد استفاده شده در نصب، پس از اتمام کار قابل مشاهده نمیباشند، به این صورت که پیش از نصب نما، روی سطح رویه ساختمان عملیاتی انجام می شود که بسته به نوع سیستم ممکن است به صورت سوراخ و یا شیارهایی در پشت یا لبه های رویه باشد. نصب نما به روش خشک،روشی کاملاً مطمئن و رایج است. یکی از دلایل نامگذاری این سرامیک ها روش نصب آن ها می باشد، در نصب آن ها از هیچگونه ملات سیمانی استفاده نشده و با روش هایی چون سیستم نصب انکری، روش نصب نمایان، روش نصب غیر نمایان، نصب کلیپس پنهان شیاری نصب می شوند. یکی دیگر از مزیت های بسیار مهم نمای سرامیک خشک مقاومت شیمیایی بالا می باشد. «مدت زمان یک پلان بهطور معمول یک چهارم ثانیه (۶ کادر) به بالا است. با توجه به تنوع اقلیمی و قرار گیري بخش قابل توجهی از کشور در مناطق داراي خطر لرزهاي بالا و باد شدید، طراحی نماهاي ساختمانی براي انواع ترکیبهاي بارگذاري شامل باد و زلزله الزامی است. Con tent has been generated by behsaznama Content G enerator DEMO!
7 نکته برای شروع ساختن یک سرامیک پرسلانی که همیشه میخواستید
عامل مصالح را میتوان در اختلاف ابعاد آجر، بلوک سیمانی و یا سنگ مصرفی خلاصه نمود و در مورد خطای نیروی انسانی میتوان به مواردی ازجمله تراز نبودن سطح کلاف زیر کرسی که در مراحل قبل با ماله صاف شده است و همچنین اختلاف ضخامت ملات بین مصالح که بهوسیله کمچه بر روی رگ زیرین پهن میشود، اشاره کرد. افرادی که تمایل دارند مراحل اجرایی ساخت نما را با سرعتی بیشتر تجربه کنند به سراغ ورقهای آلومینیوم کامپوزیت رفته و از مزیت رنگهای پیدیاف آن نهایت بهره را میبرند، زیرا این ورقها برخلاف دو نمونه قبلی دارای رنگ بوده و از این باب در زمان صرفهجویی میشود. چه نوع مصالحی به روش نمای خشک سرامیک پرسلانی قابل نصب است؟ در نمای خشک مصالحی که پوسته ساختمان را تشکیل می دهند، به اندازه ای از دیواره اصلی فاصله دارند. این هزینه به عوامل زیادی اعم از قیمت زمین، جواز ساخت و قیمت مصالحی ساختمانی مانند قیمت تیرآهن و قیمت میلگرد بستگی دارد. این متریال از تنوع زیادی در جنس و رنگ و بافت خود برخوردار می باشد. در این روش کلیپسهای اتصال از جنس استیل و نمایان میباشند. در ایزولاسیون بهوسیله ایزوگام، کنترل چسبندگی عایق با سطح و در ایزولاسیون بهوسیله قیرگونی، کنترل همگن و یکدست شدن قیر پخششده بر روی سطح از مهمترین کنترلهای این بخش میباشند.
در این سیستم ها، پیش از نصب، عملیاتی بر روی سطح رویه انجام می گیرد. در این حالت از کمترین میزان مصالح جهت زیر سازی نما استفاده میشود. حالت بهینه دیوار جهت اجرای نمای خشک ، دیوار های پیوسته با طول و ارتفاع زیاد و با حداقل تعداد و ابعاد بازشو می باشد. به گونه ای که برای دیوارهایی که با شیشه های با ابعاد بزرگ پوشیده شده اند و نما فقط در قسمت های باریکی انجام می شود، اجرای نمای خشک بسیار پرهزینه تر است. همان طور که می دانید معمولا اسکلت های بتنی نسبت به اسکلت های فلزی هزینه کمتری داشته ولی می توان هزینه آن را در چندین مرحله پرداخت نمود ولی در اسکلت های فلزی به دلیل تک مرحله ای بودن ساخت سازه هزینه باید به صورت یک جا پرداخت گردد. در ادامه شما را با هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان در سال 1401 آشنا خواهیم کرد. می توان جهت جلب توجه کمتر، قسمت های نمایان بست ها را همرنگ سطح رویه، رنگ کرد. البته باید توجه داشت که به جهت اینکه این بست ها در معرض عوامل جوی قرار دارند، می بایست از رنگ های پایدار در برابر عوامل جوی استفاده شود. نمای خشک با توجه به نوع قرارگیری اتصالات مورد استفاده در آن به دو دسته مشهود، نمایان یا Visible و نامشهود، غیرنمایان یا Invisible تقسیم می شوند.
به این ترتیب که نصب نما به صورت خشک، امکان نصب مصالح نوین ساختمانی با تنوع طرح و جنس و رنگ فراوان را برای ما فراهم می آورد. نصب نمای خشک، این امکان را به ما می دهد که بتوانیم شکستگی ها و تورفتگی و بیرون آمدگی هایی در نما ایجاد کنیم که این کار در نمای ملاتی به راحتی امکان پذیر نیست. به عنوان مثال جذب بسیار پایین آب در سرامیک های پرسلانی (حداکثر 0.5 درصد ) باعث می شود که چسبندگی ملات ماسه سیمان به آن در حد صفر باشد و در نتیجه امکان استفاده از سرامیک پرسلانی در نما به روش معمول ملاتی، امکان پذیر نباشد. شما باید بدانید اولین نماهای شیشه ای که به صورت بسیار ابتدائی نصب می شده، نمای دتایل کرتین وال بوده است. نمای سرامیک خشک جزو مصالح یا سرامیک هایی می باشد که به فول بادی معروف می باشند. این عملیات ممکن است بسته به نوع سیستم به صورت سوراخ و یا شیارهایی در پشت یا لبه های مصالح رویه باشد. نمای خشک از لایه های متعددی تشکیل شده است که شامل پوسته بیرونی، فضای داخلی تهویه پذیر، لایه عایق حرارتی و دیواره داخلی ساختمان می شود که همه لایه ها به وسیله سازه های فولادی و آلومینیومی، به سازه ساختمان متصل شده اند.