سپس ریسمان کشی انجام شده و تمامی فرورفتگی ها و برجستگی های موجود در نما تراز می شود. 6. سعی کنید از اتصالاتی برای نصب استفاده کنید که در برابر دماهای مختلف، بخار آب و گازهای موجود مقاوم باشند. 3. یکی دیگر از نکات مهم در زمان نصب و اجرای نمای سرامیک، آب بندی است. برای مثال اگر طراحی و دتایل اجرای سرامیک خشک به صورتی در نظر گرفته شود که درب پارکینگ کوچک باشد، ممکن است برای ساختمانهای با تعداد نفرات و ظرفیت بالا مشکل ایجاد کند. علاوه بر این، گاهی نیز ممکن است در برابر تغییرات جوی واکنش نشان دهد و از مقاومت بالایی برخوردار نیست. در غیر این صورت ممکن است آن طور که باید و شاید از نتیجه کار رضایت نداشته باشید. در واقع ممکن است در صورت عدم آگاهی و انتخاب نادرست، مصالحی را تهیه کنید که باعث خوردگی هم شوند. نوع بنا نیز در انتخاب طرح سرامیک نما تاثیرگذار است. 2. مسئله دیگری که به هنگام انتخاب مصالح و زیرسازی نمای سرامیک باید به آن توجه داشته باشید، عدم مغایرت آن ها با یکدیگر از نظر شیمیایی است.
در اصل بیشترین (و کمترین) کارآمد ایدهها در نمای خشک
این سیستم از جدترین سیستم های اجرای نمای سنگ خشک است. مدیریت دقیق منابع، تولید با استفاده از فرایندهای معقول از نظر محیط زیست و قابلیت استفاده مجدد به هنگام تخریب از جمله عواملی هستند که پایداری این نوع از مصالح ساختمانی را نشان می دهند. به این ترتیب با استفاده از داده های حاصل از بخش قبل و این تقسیم بندی می توان انواع الگوهای رایج ساختمانی در مناطق شهری کشور را مشخص نمود. یکی دیگر از ایراداتی که می توان به نمای سرامیکی گرفت، بازتاب نور آن است. بنابراین این متریال فاقد مواد افزودنی مضر برای محیط زیست است و در آن فلزات سنگین بکار نمی رود. نمای کاشی کاری شده یک طراحی ایده آل برای فضای بیرونی و حتی طراحی فضای داخلی به شمار می رود. اجرای نمای سرامیک یکی از پر طرفدار ترین نماهای ساختمانی در ایران به شمار می رود. در بررسی دقیق تر معلوم می گردد که برای فرم های ساختمانی گوناگون تفاوت عمده در هزینه، مربوط به تعداد طبقات می باشد و به طور کل به غیر از مسائل اجتماعی و مدیریتی در ساختمان های بلند مرتبه هزینه اجرایی و نگهداری از این ساختمان ها تحت تاثیر تعداد طبقات می باشد. در هر صورت، استفاده از نمای خشک خیلی رایج نیست و بیشتر پروژههای ساختمانی کشور همچنان از نماهای سنگی و ترکیب (آچر، سنگ و چوب) که نیاز به ملات و چسب مخصوص دارند، در نماسازی استفاده میکنند.
اکنون درباره اجرای نما درست چه کاری میتوانید انجام دهید
در روش سنتی، معمولا سنگها را با ملات و چسب سیمانی روی دیوار نصب میکنند. برای نماهای کامپوزیتی، از پنل ها یا صفحات کامپوزیت آلومینیومی استفاده میشود و زیرسازی به روش فلزی انجام می شود. یک روش تولید این حفاظها به صورت صنعتی است که محصول تولید کارخانه است و روش دیگر آن صنفی است. تا اینجا به مزایا و ویژگی های مثبت نمای سرامیکی اشاره کردیم ولی باید بدانید اجرای نمای سرامیکی با معایبی نیز همراه است. از جمله این معایب می توان به عایق نبودن در برابر سرما و گرما اشاره کرد. ضخامت مواد عایق زیر کاشی های آجری را می توان در صورت نیاز تغییر داد و البته باید مطابق با استانداردهای بازسازی خانه انجام شود. این موضوع نه تنها دوام نما بلکه ایمنی آن را هم زیر سوال خواهد برد. در واقع مصالح و زیر سازی ها بایستی با یکدیگر مطابقت داشته باشند و نصب آن سریع و آسان باشد.
2. بندکشی با دقت و ظرافت و به صورت اصولی انجام شود چرا که در غیر این صورت آب از درزها به زیر آن نفوذ میکند و در فصول سرد سال دچار یخزدگی و در نهایت کندن آجر از نما میشود. فواصل و اندازهها و نوع اتصالات زیر به گونهای طراحی میشود که در برابر عوامل مخرب از جمله باد مقاوم باشد. این موارد شامل میزان بودجه، شرایط آب و هوایی منطقه، و نوع سازه می شوند. بدین معنا که بایستی تمامی نقاط کور، درزها و پنجره ها را آب بندی کنید و آن را تست نمایید. از آن جایی که نمای سرامیکی نصب ساده ای دارد و نیاز به نگهداری پیچیده ای ندارد، بنابراین از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه نمای سنگ است. مراحل اجرای نمای خشک چگونه است؟ نمای سرامیک مزایای متعددی دارد که در اینجا به توضیح آن می پردازیم. در واقع علاوه بر نوع سرامیک، فاکتورهای متعددی بر قیمت گذاری نمای سرامیک تاثیر گذار هستند. بنابراین قیمت این مصالح نیز در هزینه نهایی تاثیر دارد. This h as been created by behsaznama Content Generat or Demoversion.